Instructiuni de folosire Erogan

Complexul de plante și minerale Erogan este produs sub forma unei substanțe granulare care conține un amestec omogenizat de componente de origine naturală. Capsulele de gelatină maro conțin 500 mg de granule. Capsulele sunt ambalate în blistere sigilate, acoperite cu folie, cu un logo medicamentos în două culori. Capacitate blister - 10 capsule.

Fiecare pachet conține două blistere a câte 10 capsule și o instrucțiune tipărită pentru utilizarea capsulelor Erogan. Marginile cutiei de carton sunt prevăzute cu imagini și inscripții care explică modul de utilizare a medicamentului. Erogan, distribuit în Moldova, poate avea inscripții în limbile de stat și engleză.

Atenție la falsuri! Discrepanța dintre descrierea dată și designul extern al produsului indică falsificarea produsului!

Indicații și contraindicații

Organe masculine inflamate, acestea vor fi ajutate de capsulele Erogan

Indicații pentru utilizarea capsulelor Erogan:

  • încălcări ale potenței de orice grad, indiferent de etiologie și patogenie;
  • disfuncție erectilă severă;
  • ejaculare întârziată;
  • dezechilibru hormonal diagnosticat;
  • anorgasmie;
  • scăderea libidoului legată de vârstă;
  • probleme psihologice care împiedică actul sexual complet.

O contraindicație relativă este hipertensiunea arterială de gradul 3.

Cursul de tratament

Durata nominală a cursului tratamentului cu complexul pe bază de plante-minerale Erogan este de 10 zile. În unele cazuri, cursul necesită o prelungire pentru o perioadă de trei săptămâni până la trei luni.

Pentru a obține un rezultat prelungit stabil, se recomandă, la finalizarea fazei principale a tratamentului disfuncțiilor sexuale, să treceți la o doză profilactică a medicamentului - o capsulă la fiecare două zile (vârsta pacientului până la 47-50 de ani) ), sau o capsulă zilnic (vârsta peste 50 de ani). Tratamentul rapid al potenței cu capsule Erogan este o realitate!

Instrucțiuni

Utilizarea capsulelor Erogan este recomandată bărbaților adulți. Doza inițială este de o capsulă pe zi. Erogan trebuie luat imediat după mese dimineața. Mai mult, se recomandă trecerea la administrarea capsulelor de două ori pe zi.

Încălcările semnificative ale potenței și excesului de greutate pot necesita o creștere a dozei de medicament. Când luați trei sau patru capsule pe zi, încercați să respectați același timp de medicare.

Nu este recomandabil să beți mai multe capsule odată. Distribuția uniformă a dozelor de-a lungul scalei de timp asigură menținerea concentrației de substanțe active în plasma sanguină la nivelul adecvat.

Informații importante

Nu au existat observații care să confirme sau să infirme în mod fiabil eficacitatea administrării capsulelor Erogan de către femei. Nu există nicio recomandare autoritară pentru utilizarea acestui medicament pentru tratamentul disfuncției sexuale la femei.