Experiență de utilizare Erogan

Experiența utilizării capsulelor Erogan este împărtășită de Petru, Craiova, România.

Am început să am o viață sexuală activă la vârsta de 16 ani și, timp de un deceniu și jumătate, nu am cunoscut probleme. Primul clopot de alarmă a sunat în noaptea de după sărbătorirea a 30 de ani. În ciuda tuturor eforturilor prietenului meu de atunci, nu s-a întâmplat nimic . . .

Primul eșec sexual

Revizuirea cititorului care a îmbunătățit erecția cu capsulele Erogan

Am considerat că eșecul este rezultatul supraalimentării și, după o pauză de 24 de ore, am încercat din nou. Totul a mers bine. Din acea zi, a continuat - de fiecare dată. O întâlnire merge bine, alta - chiar dacă într-o săptămână - chiar o încetează din calendar. Probabil a apărut o atitudine psihologică. Sentimentul inevitabilității unui alt eșec este dureros!

Mi s-a recomandat să renunț la băut și fumat, să primesc tratament de la un psihoterapeut și chiar să fiu de acord cu operația. Am refuzat.

Până la vârsta de patruzeci de ani, situația devenise critică. Erecțiile au început să apară extrem de imprevizibil, doar rareori, ca urmare a faptului că am încetat chiar să fac cunoștințe cu femei. A petrece tot restul vieții singur este o idee proastă. Așa că am început să caut modalități de a rezolva cu ușurință problema.

Găsirea unei soluții

Un lucru se poate spune despre consumul unei mari varietăți de medicamente sintetice pe care le-am cumpărat de câțiva ani: sunt fie inactive, fie acționează pentru o perioadă scurtă de timp. Era nevoie de o soluție sistemică.

Nu imediat și nu rapid, am ales fitocomplexul Erogan. Reclama a promis un remediu rapid pentru potență, dar cu experiența mea tristă nu mă așteptam la un rezultat instantaneu. Medicul pe care l-am consultat cu privire la modul de utilizare a capsulelor Erogan mi-a sugerat să începeți cu dozele de încărcare. Nu sufăr de alergii, dar zincul cu stilul meu de viață era în mod clar lipsit.

Experiență cu utilizarea pe termen lung a capsulelor Erogan

Capsule Erogan în blistere

De o lună beau Erogan câte o capsulă la fiecare șase ore. O îmbunătățire vizibilă a erecției a avut loc imediat, dar acest lucru nu este un rezultat suficient, a spus medicul. În cazul meu, pentru a obține un efect stabil, este nevoie de cel puțin două luni pentru a lua preparate pe bază de plante.

După prima lună, am trecut la două capsule Erogan pe zi. În acel moment, starea mea se îmbunătățise vizibil: eternă melancolie a dimineții a dispărut, a apărut un sens în viață, o dispoziție bună nu mai trebuie să bea în fiecare seară. Adevărat, a continuat să fumeze, ca înainte - un pachet pe zi.

Până la sfârșitul celei de-a doua luni, am început să am vise erotice, care nu se întâmplaseră de treizeci de ani. Medicul a spus că tratamentul suplimentar necesită practică sexuală. Apoi am îndrăznit și am cerut-o să iasă la o întâlnire.

Rezultat mai bun decât era de așteptat!

Acesta este modul în care utilizarea unui medicament pe bază de plante avansat m-a bucurat. Suntem împreună de câțiva ani. Continu să iau capsulele Erogan ca măsură preventivă. Soția mea cere să mă las de fumat. Sunt încrezător în eficiența capsulelor care salvează viața. Nu mă dezamăgesc! Avem o comandă completă cu sexul! Vă mulțumim că ați citit recenzia mea!